Unconfigured Ad Widget

Minimera
Villkor och regler för webbplatsen

Villkor och regler för webbplatsen

Registrering av yngre forum deltagare

Alla användare under 13 år rekomenderas att söka tillstånd från sin föräldrar eller vårdnadshavare för att få medlemskap i forumfora. Medan vi välkomnar alla medlemmar under 13. Vi uppskattar att föräldrar eller vårdnadshavare kontaktar oss för information.

För mer information om forum i allmänhet, skicka e-post till Webbbmaster .

Forumregler

Även om administratörer och moderatorer av forum kommer att försöka hålla alla anmärkningsvärda meddelanden från den här webbplatsen är det omöjligt för oss att granska alla meddelanden. Alla meddelanden uttrycker författarens synpunkter, och varken ägarna till forum eller Sveriges Modellflygförbund kommer att kunna hållas ansvariga för innehållet i något meddelande.

Vi tillåter inte heller inlägg eller länkar till webbplatser som är sexuella eller bryter mot Sveriges Modellflygförbund värdegrund. Moderatorerna ska vara ensam skiljemän för vad som gör och vad bryter inte mot värdegrunden.

Diskussion om olagliga aktiviteter som programvara och piratkopiering av musik och andra överträdelser av immateriella rättigheter är inte tillåtna.

Användarregler:

Inlägg som innehåller material eller länkar till material som strider mot Lagen om elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112) eller som på annat sätt kan uppfattas som stötande eller kränkande, kommer att raderas och författaren kan komma att stängas av från denna tjänst. Lagen om elektroniska anslagstavlor reglerar bl.a. barnpornografi och hets mot folkgrupp. Material som är publicerat på forumet tar SMFF inget ansvar för.

Inlägg som innehåller personangrepp eller personlig kritik mot andra medlemmar vill vi inte ska förkomma här, de inlägg som ses som detta förbehåller vi oss rätten att ta bort. Språkbruket som används på denna site skall följa netikett, vilket t.ex. innebär att språket skall vara vårdat, grova svordomar och könsuttryck accepteras inte. Svenskt Modellflyg förbehåller sig rätten att ta bort publicerat material.

Tänk på: Det är ni medlemmar som skapar detta forum, det är era inlägg som bestämmer hur stämningen ska bli,vår förhoppning är att vi ska kunna ha högt till tak och kunna sprida både information och glädje med nya svensktmodellflyg!

Välkomna!

Arbetar...
X