Meddelande

Minimera
Inget meddelande ännu.

Modellflygnytt vår tidning inom modellflyget!!

Minimera
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Visa
Rensa alla
nya inlägg

  • Modellflygnytt vår tidning inom modellflyget!!

    Tidningen har funnits sedan 1961 och varit en del av SMFF sedan dess. Nu har vi tagit beslut på ett extra förbundsmöte den 14 november att separera tidningen från avgiften till Modellflygförbundet.

    Medlemmar och alla andra som är fanatiker inom modellflyget erbjuds nu att prenumerera på tidningen under ett år för endast 250kr/år för 4 nummer. Ta chansen att inte missa detta fina erbjudande från Modellflygförbundet. Här kan du anmäla dig för att få tidningen prenumeration@modellflygforbund.se OBS anmälan är bindande. Sista datum föranmälan är 15 januari 2021. Skulle vi bli tillräckligt många så kan vi ju se om det finns möjlighet till 6 späckade nummer med modellflyg information.

    Tidningen är precis som Svensk Damtidning ingen har läst eller köpt den men alla har sett eller läst artiklarna i den när det kommer till kritan.

    Vilket innehåll kan vi förvänta oss i tidningen. Det kan vi som prenumerera påverka själva genom att skicka in material till redaktionen. Personligen förväntar jag mig artiklar som handlar om ungdomsarbete, ny tekning, tävling och breddflygning i våra fina fungerande klubbar. Dags att vi anmäler oss till att prenumerera på tidningen.

    Tänk vilken underbar present det kan bli till barnbarnen en egen modellflygtidning. Detta ger en oanad möjlighet till generationsöverskridande verksamhet. Du som inte har barnbarn kan ju prenumerera själv på denna klassiska tidning.

    Se möjligheten till att bevara Modellflygnytt som landets ledande hobbyorgan för oss som gillar modellflyg.

    God Jul och Gott Modellflyg År med Modellflygnytt


    Mvh //Bengt

  • #2
    Hur många nr? Pris? Mvh Marcus Miettinen

    Kommentar


    • #3
      Framgår av första inlägget antal nummer och pris.
      Mvh Anders

      Kommentar

      Arbetar...
      X