Meddelande

Minimera
Inget meddelande ännu.

Layout

Minimera
X
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Rensa alla
nya inlägg

 • Layout

  Jättekul med nya svenskt modellflyg. Bra jobbat alla inblandade!

  Jag förstår att prio nu ligger på att få till det tekniska med forumet, men jag tänkte fråga om det finns någon plan för forumets layout. Är det vi ser nu temporärt/permanent? Det vore kul om sidan kunde bli så inbjudande och proffsig som det går och med vBulletin finns ju alla förutsättningar. Jag lägger till önskelistan en fräschare layout . Behöver inte göras för att likna gamla SMF i min mening. För vBulletin finns ju en massa olika färdiga teman/skins som går att tanka hem så där kan väl vara en bra start.

 • #2
  Jo, den ska vi nog fräscha till tycker jag. Vi har en spegelkopia av sajten som man kan lattja med. Men först ska vi få till alla översättningar och funktioner ordentligt. Och sedan har åtminstone jag ambitionen att försöka få in alla inlägg från gamla sajten i den nya databasen. Då kan man söka fram även dessa gamla inlägg. Kan bli lite pyssel men det är definitivt inte omöjligt.
  //Mange

  www.strangnasmodellflygare.se

  Licensed by the Swedish Civil Contingencies Agency to accuire pure nitromethane

  Endast döda laxar flyter medströms...

  Kommentar


  • #3
   Måste säga att jag tycker huvudbaneret med den ljusblå bakgrunden är alldeles för blek, röstar för mörkare blå himmelsbild likt gamla SMF.

   /Ville

   ps.
   Mycket bra med bildinfo-baneret, super!
   Senast redigerad av Ville ; 2019-02-12, 15:48 .
   "Jag vet det jag vet och jag gör vad jag kan"

   Kommentar

   Arbetar...
   X